Om meg

 

Jeg er sertifisert Yogalærer  (RYT 200) fra Axelsons Bodywork school fra juni 2016. (Utdanningen er godkjent av Yoga Alliance USA). Som yogalærer underviser jeg både grupper og enkelt personer i Hata yoga (klassisk yoga) Yin yoga og barne yoga.

Jeg har 100 timers utdanning og er sertifisert Yin Yoga lærer fra Axelssons Bodywork school (juni 2017) 

Jeg har kurset "Body Spin" Fra Life Alignment, hvor jeg hjelper deg å balansere energiene dine, passer fint å kombinere med soneterapi. Spør meg gjerne hva det går ut på

Jeg har også et omfattende kurs i coaching innen Stressmestring. Jeg holder kurs i stressmestring / smertemestring samt Mindfulness Jeg er i tillegg utdannet bevegelses insrtruktør og er instruktør i varmtvannstrening for flere foreninger i Gudbrandsdalen, samt vikar på timer hos "Frisk i Fron". Jeg kan lage treningsprogram til enkeltpersoner så vel som grupper.

Jeg bruker selv alle metodene jeg coacher i og jeg vet derfor også at det virker. Jeg har selv vært satt helt ut av spill med Fibromyalgi, kronisk utmattelse og alle symptomer på stress og har slik vært mer eller mindre ute av drift i nesten ti år. Høsten 2011 la jeg om mitt kosthold til Lav-Karbo, og ble kvitt en del ledd og muskel smerter samt "influensafølelsen" jeg alltid hadde i kroppen. Våren 2012 startet jeg å praktisere avspenning med CD hver eneste dag og etter hvert kom noe mer energi tilbake. Jeg tok frem mitt gamle Yoga program og startet med noen yoga øvelser hver dag med fokus på å følge pusten på dens vei inn og ut av kroppen (Mindfulness). Samtidig begynte jeg med øvelse for å styrke selvfølelsen hver dag. Ved å praktisere Yoga eller andre langsomme bevegelser som blandt annet innebærer diagonaler i kroppen, rotasjoner av ryggsøylen og langsomhet stimuleres hjernestammen, dette styrker også selvfølelsen innenfra, rent fysisk. Langsomme bevegelser er også stressmestring, når man beveger seg langsomt vil pusten etterhvert falle ned i magen og du får en mye dypere pust, slik er det også avspennende rent fysisk. Nå trener jeg selv hver dag ved å gå eller løpe en tur, jeg praktiserer Yoga og Mindfulness hver dag og jeg gjør avspennigng med CD hver dag. Mitt liv er helt endret, og jeg ønsker å inspirere og hjelpe andre til å gjøre endringer i livet sitt.