Fotsone og massasje

Både Fotsone og Shiatsumassasje går ut på å stimulere de selvhelbredende kreftene som allerede finnes i kroppen. 

Fotsonebehandling

Jeg gir fotsonebehandling for avspenning og velvære. Denne form for fotsonebehandling får kroppen din ut av stress og ned i hvilemodus. I dette modus kan kroppen også gå inn og lege skader og ubalanser selv. De aller fleste blir rolige og avslappede under behandling og du bør ha anledning til å hvile og ta vare på deg selv resten av dagen. Mange sover mye bedre etter en slik behandling som også kan sette fart på fordøyelsen.

Shiatsumassasje, sittende (enkel utgave)

Shiatsumassasje er en Japansk massajeform hvor du sitter på en stol med klærne på mens massasjen foregår. Det er en massasje som stimulerer flyten av energi i kroppen. Shiatsu er utviklet i Japan fra Kinesisk medisin. Shiatsu kalles også "Akupunktur uten nåler". Foruten å balansere og vitalisere meridiansystemet løsner man også på blokkeringer i muskler og ledd. Oppleves ofte dypt avspennende. Jeg gir en enkel utgave med hovedvekt på nakke, skulder, rygg samt håndmassasje det tar ca 10-15 minutter og kan gjerne kombineres med fotsonebehandling.

 

Healing massasje

Healingmassasje er en kombinasjon av muskelmassasje og myk healing, som er dypt avslappende og skaper ro og balanse i både kropp og sjel. Healingmassasjen gjenoppretter balansen i kroppens energiflyt og kroppen frigjøres fra stress og får tilbake sin energi. Det fører til et forbedret immunforsvar og styrker kroppens evne til selvleging samtidig som klienten kan oppleve en forløsende effekt emosjonelt.

 

Hvordan gjøres dette?
«En behandling i Healingmassasje starter med at man benytter utvalgte, rolige massasjegrep først og fremst på musklene. Deretter går behandlingen over i rolig healing på de muskler som er mest spente og man blir i posisjonen i 5 – 15 minutter.
I denne posisjonen opplever terapeuten dype pulsasjoner og følger disse med sine hender, uten noen form for bevegelse og klienten vil komme inn i en dyp avslapping».

Selv personer som normalt har vanskelig for å slappe av, kan oppleve dyp avslapping meget raskt og selv korte behandlinger på 15-20 minutter kan gi gode resultater.

Hva kan man behandle med Healingmassasje?
«Healingmassasje fungerer meget bra ved stress, muskelspenninger og muskelsmerter, nakke- og ryggproblemer, stiv brystkasse og pusteproblemer».

Hvem har behov for Healingmassasje?
«Healingmassasje passer utmerket som behandlingsmetode ved nakke- og ryggproblemer, for stressede personer som trenger ro i kropp og tanker og for de som føler seg ille til mote eller gjennomgår personlige kriser.

Healingmassasjen gir en umiddelbar effekt og en skjønn følelse av velvære. Takket være muligheten for korte behandlingstider kan en terapeut ha tid til å behandle flere klienter».

 

Massasje

Ansikts og hodebunnsmassasje (med økologisk sesam olje) er godt og avslappende! Der er skånsomt og behagelig og kan gjerne kombineres med fotsone for avspenning.

 

Avspenningsmassasje.

Jeg gir massasje for avspenning 30 eller 60 minutter. Massasjen er avslappende og når kroppen kommer ned i "hvile modus" jobber den med å reparere seg selv. Dypt avslappende og hardhet i trykk balanseres i samråd med deg og din kropp, dette er en full kroppsmassasje med økologisk sesamolje 60 minutter eller 30 minutter. Vi lager en massasje som passer for deg, trenger du mer rygg, nakke, skuldre og mindre/ikke ben så tilpasser jeg massasjen dine ønsker og behov. Dette er massasje for avspenning og velvære.