Kontakt meg

Kontakt meg, Ellen Clausen på mobil: 90 12 80 93 for timebestilling og for avtale om trening. Avbestilling innen 12 timer før avtale. 

Bra Fokus Organisasjonsnummer: 913 794 575

Brenngeilen 148, 2640 VINSTRA

Jeg er utdannet Yogalærer (RYT 200) fra Axelsons Bodywork School i Oslo og er også utdannet Yin Yoga lærer (110 t) fra Axelssons Bodywork School

Jeg er utdannet lærer i Stressmestring og Bevegelsesinsruktør fra Axelsons Body Work School.

Jeg er ferdig utdannet Yogalærer fra Axelssons Bodywork School i juni 2016. Jeg holder yoga kurs(Hata yoga / klassisk yoga) hver uke og Yin Yoga hver uke, på Sør-Fron ungdomsskole. Jeg har Yoga for begynner (klassisk Hata yoga) på Ringbu en gang i uka.

Jeg og holder kurs i yoga, Mindfulness og stressmestring for små grupper hjemme hos meg på dagtid på forespørsel (maks 5 deltagere). Ta kontakt for å få vite mer om tid, sted og pris!

Jeg holder kurs innen yoga, meditasjon, stressmestring, selvbilde etc for foreninger; for eksempel Fibromyalgi, MS, Revmatikere, Spiseforstyrrelser, Angst/depresjon og lignende. Spør meg om forslag til kurs og pris, så bygger jeg noe som passer nettopp for dere

Jeg jobber hjemmefra og bor på grensa mellom Sør-Fron og Nord-Fron kommune, ved Ruste. Brenngeilen er en vei som går inn fra Morkavegen. Ved kurs blir det gitt beskjed om eventuelt annet lokale. 

Hvis du ikke kan komme til meg så tar jeg hjemmebesøk etter avtale.

e-post: ellen@brafokus.no

nettside: www.brafokus.no